Klachten

Wij vinden het niet alleen heel belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Kinderopvang 't Kabouterhuisje, ook is het essentieel dat ouders hun kleine wondertjes met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij proberen open, transparant en toegankelijk te zijn.

 

U maakt als ouders gebruik van ons kinderdagverblijf. Onze medewerkers doen hun uiterste best om u en uw kind zo goed mogelijk en volgens gemaakte afspraken van dienst te zijn.

 

Als u over de dienstverlening niet tevreden bent of klachten hebt, zijn onze medewerkers graag bereid daarover met u te praten om tot een oplossing te komen.

 

In het klachtenreglement wordt nauwkeurig beschreven waar ouders naar toe kunnen wanneer zij klachten hebben rond opvang en organisatie.

 

Dit reglement staat beschreven in het ouderbeleid dat op de locatie ter inzage ligt.

 

 

Klachtencommissie

Wij hechten er waarde aan om eventuele klachten direct zelf met u op te lossen op de manier zoals in het ouderbeleid beschreven. Wanneer u echter zelf deze stap om welke reden dan ook niet wilt of kunt volgen kunt u de onafhankelijke klachtencommissie Kind & Gezin zelfstandig benaderen.